Fjernkontroll for PCen – og alt annet!

Drømmer du om å sitte i sofaen og styre PC, DVD-spiller, TV og stereo på en gang – uten å måtte flytte på deg? Slik kan du få det! Cyberclick-fjernkontrollene fra selskapet Ruwido gir deg ”verden” i dine hender.

Cyberclick Advanced
Vis mer
Cyberclick Performance
Vis mer
Cyberclick Receiver
Vis mer
Cyberclick Basic
Vis mer

Selskapet Ruwido, som ble startet i 1969 av en familie i Østerrike, utviklet verdens første infrarøde fjernkontroll i 1975 (i følge selskapet selv). I 1996 ble selskapet kjøpt opp av kanadiske Knowles Electronics. Nå har Ruwido funnet løsningen for alle multimedia-nytere: Fjernkontrollen som kan styre alt det elektroniske utstyret ditt.

Cyberclick-fjernkontrollene, som leveres i tre forskjellige utgaver (Advanced, Performance og Basic), kan benyttes til å kontrollere opptil fire forskjellige enheter i samme rom, uten at de forstyrrer hverandre.

Hvis du koble en Cyberclick Receiver til PCen din, kan du også styre PCen både med vanlig mus og med fjernkontrollen via infrarød forbindelse.

Mange muligheter

Du kan bruke fjernkontrollen til å styre enheter som PCen, TVen, videospilleren, satellittmottakeren og stereoanlegget.

Fjernkontrollen kan f.eks. brukes til å starte applikasjoner, utføre kommandoer eller til å justere PCens lydnivå. I tillegg kan du bruke den til å styre presentasjoner, f.eks. i PowerPoint, uten å måtte stå ved siden av PCen.

Disse fjernkontrollene kan, som sagt, også fungere som en mus for PCen din, via en infrarød forbindelse. Fjernkontrollene er bl.a. utstyrt med høyre og venstre musetast, som kan omprogrammeres til å ”bytte plass” slik at fjernkontrollen også kan fungere for venstrehendte brukere.

Du kan også programmere fjernkontrollens andre taster på flere måter. Bl.a. kan du få direkte aksess til Internett og favoritt-nettsidene dine bare ved et enkelt klikk på taster du har programmert til dette.

Sammen med en fjernkontroll får du også ”Cyberlink control center”, som er programvare for å konfigurere systemet ditt.

I Norge

Ruwidos Cyberclick fjernkontroller er allerede i salg i Norge, hovedsakelig gjennom radio- og TV-forretninger, men også i noen databutikker. Den norske importøren, Target United AS, oppgir følgende veiledende priser (alle inkl. mva.):

  • Cyberclick Advanced, 1.150 kroner
  • Cyberclick Performance, 1.270 kroner

  • Cyberclick Basic, 750 kroner

  • Cyberclick Receiver, 810 korner
  • Hvis du ønsker informasjon om din nærmeste forhandler, kan du kontakte Target United på telefon 69 35 44 40 eller sende en epost til [email protected] Du finner også mer informasjon på Ruwidos nettsider.