Fire melk og en blekkskriver på Rimi

Et samarbeid mellom Hakon-gruppen og skriverprodusenten Lexmark gjør at du nå skal få både blekkskrivere og rekvisita i landets Rimi-butikker.

I forbindelse med skolestart til høsten vil du finne Lexmark-modellen Z22R mellom fryseboksene og ferskvaredisken på Rimi, og den vil koste deg 499 kroner.

Z22R er en oppgradert utgave av Z22, som hører til fjorårets modeller fra Lexmark. Fargene er endret noe og med skriveren får du også en skriverkabel og en blekkpatron. Skriveren er laget for to patroner, og du kan få kjøpt den andre på stedet. Totalt sett lover Lexmark at skriveren uansett vil være billigere enn hos en vanlig dataforhandler, der skriveren alene har en veiledende pris på 795 kroner.

Ny skriver hvis du finner feil

Dersom du kjøper en slik skriver og oppdager eventuelle feil eller mangler, ligger alt ansvaret hos Lexmark.

- Dersom kunden oppnår tekniske problemer med skriveren blir den erstattet kostnadsfritt. Kunden vil få en ny skriver så snart de kontakter oss, sier markedssjef Hans Arvid Rønning i Lexmark.

Kampanjen vil i første omgang strekke seg fra månedsskiftet juli/august og så langt det finnes skrivere igjen i butikkene. Deretter åpnes det muligens for kjøp av alle typer blekkpatroner (alle Lexmark-modeller) i dagligvarebutikkene og med spesielle skriver-tilbud en gang i blant. Dette er imidlertid usikkert inntil resultatene av den første kampanjen er klare.