Med Appy Days finner du lett hvilke apps som har blitt satt ned i pris i Mac app store.
Med Appy Days finner du lett hvilke apps som har blitt satt ned i pris i Mac app store.Vis mer

Finn tilbud i Mac App Store

Gratisprogram følger med på hvilke Mac-apper som settes ned i pris.

Da gjeldende versjon av OSX, Lion, ble lansert kom også Mac app store med på kjøpet. Apples egne nettbutikk der man kan kjøpe spill og programmer, på samme måte som på iOS.

Dog har man fortsatt mulighet til å skaffe seg programmer på annet vis i OSX, mens det kun er App store som gjelder på de mobile enhetene.

Les også: TEST: OS X Lion

Blant tusenvis av programmer er det også mange som settes ned i pris fra tid til annen. Enten fordi utviklerne feirer noe, har en oppfølger på gang eller bare vil at flere skal få sjekke ut programmet deres.

Og det er her Appy days kommer inn i bildet. Siden det ikke finnes noen offisiell oversikt over programmer som settes ned i pris, har utviklerne bak Appy days tatt jobben. Appy Days er tilgjengelig som en gratis nedlasting via Mac App Store.

Les også: Finner iOS-apps som ble gratis i dag

Både Mac, iPhone og iPad

Når du starter opp Appy Days, scanner den igjennom app-butikken og finner programmene som er satt ned i pris. Du har gode filtreringsmuligheter i venstre marg, der du blant annet kan bytte mellom apper for Mac, iPhone og iPad. Om du vil, kan du også velge kun å vise de programmene som har blitt gratis.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ytterligere filtreringsmuligheter er å snevre inn utvalget basert på hvor mange stjerner appene har fått i snitt av brukerne, og du kan også huke av et kryss som kun viser populære programmer. Til slutt er det også mulig å se apper innenfor én kategori.

I hovedfeltet er appene som tilsvarer filtreringskriteriene listet ut. Hver app er representert med et ikon, rating fra brukerne, før- og nåpris og en buy now-knapp som tar deg rett til den aktuelle siden i Mac app store. Det finnes altså ingen merinformasjon om de ulike appene i selve Appy Days-programmet, så for å lese mer må du trykke kjøpsknappen for å komme til den aktuelle informasjonssiden.

Finn tilbud i Mac App Store


Prisene er også oppgitt i dollar (bytte til euro er mulig), men det er dessverre ikke mulig å vise norske priser i gjeldende versjon av programmet. Via et ikon på høyre side kan du legge til et program som favoritt (hvis du vil følge med om det blir ytterligere satt ned, for eksempel), og du kan også fjerne apper og utgivere fra listen.

Det bør nevnes at en liten stikkprøve fra vår side avslører at ikke alle tilbud er med. Eksempelvis ble den populære Gmail-klienten Sparrow satt ned fra 21 til 7 kroner dagen før vi testet programmet uten at denne vises i Appy days' utlisting.

Appy Days for OS X (Mac App Store, gratis)
Appy Days for iOS (App Store, gratis)