Finale - "Energi"

Innsendingsperioden er over, og nå skal vinneren kåres. Her er finalistene!

Finale - "Energi"

  1. Finalebilder, "Energi"


Hver måned arrangerer vi fotokonkurranse her på DinSide. Konkurransen foregår slik at vi først kommer med et ord som skal være tittelen på innsendte bidrag, og deretter har leserne ti dager på seg til å sende inn sine bidrag. Denne måneden var stikkordet "Energi".

Innsendingsfasen er akkurat over, og nå har juryen trukket seg tilbake og kommet frem til ti finalister som alle er gode kandidater til å vinne denne månedens konkurranse. Hvem som vinner er det opp til deg å avgjøre via stemmeboksen under, og allerede torsdag klokka 14.00 teller vi opp stemmene. Vinneren presenteres i en egen artikkel på fredag.

Månedens premie: Canon Pixma iX4000
Månedens premie er en helt ny A3-skriver fra Canon - modellbetegnelse iX4000. Skriveren støtter opp til 4800x1200dpi og kan skrive ut kantløse A3+-utskrifter med en dråpestørrelse på 2 pikoliter. Premien er gitt av Canon og verdien er ca. kr 2.500,-.

Du finner mer informasjon om skriveren her.

Titt igjennom finalebildene og stem på den du mener bør vinne månedens konkurranse. Du kan enten bla i fotoalbumet eller bruke miniatyrversjonene under. Vi forbeholder oss retten til å ta bort stemmer dersom det foreligger mistanke om juks.

Avstemningen er nå avsluttet.