Filespree

Filespree er et nytt og brukervennlig fildelingssystem. Foreløpig finnes det bare i betaversjon, men fremstår langt på vei som ferdig.

Publisert
Sist oppdatert

Filespree understreker - for oss - behovet for å vurdere og prøve flere alternative P2P-programmer. For vi fikk det ikke til å fungere med vår brannvegg, noe som trolig ikke vil være et problem for de fleste hjemmebrukere.

Programmet har svært rene og greie menyer. Trykker du på på søk-knappen kan du velge hva slags filtype du leter etter.

Du kan også chatte med andre brukere - en svært nyttig funksjon - og be om å få se hvilke andre filer akkurat de deler ut. Søkeresultatene fordeles mellom brukere som er off- og online.

Filespree gir deg oversikt over trafikk inn og ut av maskinen. Men programmet har ikke noen innebygget hjelpefunksjon - det må du på Filesprees nettsider for å finne. Her finner du også en diskusjonsforum og annet.

Farer: Det følger med tilleggsprogrammer når du laster ned Filespree. Husk å velge tilpasset installasjon, og svar nei på å installere tilleggsprogrammer. Da skulle du være rimelig trygg.

Last ned Filespree

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer