SKAL GJØRE DET ENKLERE: Windows 8.1 bringer først og fremst kosmetiske endringer med seg som skal gjøre det enklere å navigere seg rundt i det nye brukergrensesnittet.
SKAL GJØRE DET ENKLERE: Windows 8.1 bringer først og fremst kosmetiske endringer med seg som skal gjøre det enklere å navigere seg rundt i det nye brukergrensesnittet.Vis mer

Får tilgang til Windows 8.1 på forhånd

Ikke alle må vente på den offisielle lanseringen 17. oktober.

Det er store forventninger til den kommende Windows 8.1-oppdateringen til Microsoft.

Først og fremst fordi den fikser noen av problemene brukerne klagde over etter at den omveltende Windows 8.0-versjonen ble lansert i fjor høst.

Les også: Derfor sliter Windows 8-brukerne

For et par uker siden kunngjorde Microsoft at Windows 8.1 var ferdig utviklet. Men det ble stort oppstyr da selskapet samtidig meldte at utviklerne ikke ville få tilgang på oppdateringen i forkant, slik det har vært tradisjon for i lang tid.

Snudde etter klager

Mange utviklere raste over avgjørelsen, da forhåndstilgangen har gjort at de kunne teste sine programmer god tid i forkant av den offisielle lanseringen.

Nå har imidlertid Microsoft snudd etter alle klagene, og har likevel gjort den nyeste utgaven av Windows 8.1 tilgjengelig for såkalte MSDN- og TechNet-kunder , melder Softpedia.

Det er altså ikke den vanlige Windows-brukeren i gata som får laste den ned, men utviklere og kunder med volumlisens.

Den ferdige versjonen av Windows 8.1 kommer nemlig til å bli lansert den 17. oktober. Hvis du har Windows 8 på PC-en din fra før, vil du kunne oppgradere til 8.1 gratis.

Les også: Frustrert over Windows 8? Slik gjør du OS-et mer som Windows 7