Messenger for Windows er ren, rask og enkel. Du slipper all reklamen og andre forstyrrende elementer som har hjemsøkt konkurrentene.
Messenger for Windows er ren, rask og enkel. Du slipper all reklamen og andre forstyrrende elementer som har hjemsøkt konkurrentene.Vis mer

Facebook lanserer Messenger-klient for Windows

Nå trenger du ikke lenger å gå på Facebook.com for å chatte.

Facebook har mer enn 800 millioner aktive brukere, og nå kan du chatte med vennene dine uten å måtte besøke nettsiden. Facebook har nemlig nettopp sluppet et eget frittstående Messenger-program for Windows, og går dermed for alvor i strupen på hovedkonkurrenten i chatte-sfæren, Windows Live Messenger fra Microsoft.

Windows og smarttelefoner

Programmet heter ganske enkelt Messenger for Windows, og som navnet antyder finnes det foreløpig kun for Windows. En egen Messenger for smarttelefoner, er også tilgjengelig.

Funksjonaliteten er foreløpig temmelig enkel, og avviker ikke stort fra den du finner på facebook.com. Øverst vil du se venners siste aktiviteter, under disse listes vennene du er mye i kontakt med. Alle som er online og tilgjengelig for chat får en grønn prikk ved siden av navnet. Nederst finner du øvrige venner du kan chatte med.

Du kan også sende meldinger til venner som er offline. Disse vil dukke opp hos vedkommende neste gang han/hun logger på.

Programmet legger seg som et ikon i systemverktøylinjen, og høyreklikker du på ikonet kan du velge å "dokke" vennelisten til høyre på skjermen.

Facebook lanserer Messenger-klient for Windows


Last ned nå

Du finner mer informasjon og kan laste ned Facebook Messenger for Windows fra Facebook Help Center.

Du kan også laste ned direkte ved å klikke her.

Artikkelen fortsetter under annonsen