Eurofoto (sept 2003)

Eurofoto (tidligere Reed Foto) er blant dem som har holdt på lengst med digital fremkalling i Norge. Det merker du raskt når du ser utvalget av tjenester som tilbys.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Eurofoto (sept 2003)
[Ugjyldig objekt (OPPSUM)]

Hos Eurofoto kan du velge mellom mange forskjellige overføringsmetoder. Du kan for eksempel sende bildene som vedlegg til en epost, overføre via nettleseren, sende inn en CD, eller bruke et frittstående Windows-program til formålet.

LES OGSÅ:

Omfattende tjeneste

På dine egne sider på www.eurofoto.no kan du sortere digitale bilder i forskjellige mapper, og gjøre bildene tilgjengelig for venner og familie på nettet. Du kan også få trykket dine digitale bilder på alt fra veggur og musematter til T-skjorter og skyggeluer.

Prismessig er absolutt akseptable, og det blir billigere jo mer du fremkaller. Vi betalte i underkant av 3 kroner pr bilde ved fremkalling av 25 bilder. Du får dessuten de 10 første bildene du fremkaller gratis.

Eurofoto leverte bildene på 2 dager, og er dermed raskest i oversikten sammen med FotoKnudsen og Digitalbilder.no.

Bra kvalitet

Kvalitetsmessig må vi si at Eurofoto gjør en meget god jobb. Det er et par bilder som er litt for lyse, men helhetsinntrykket er uansett meget bra.

Sluttregningen fra Eurofoto, inkludert gebyrer, endte på 113 kr for 25 bilder, som er noen kroner bak de billigste.

image: Eurofoto (sept 2003)

Det beste totaltilbudet

Men uansett er det ingen tvil denne gangen om at den beste kombinasjonen av brukervennlighet og tjenesteutvalg, kvalitet, rask levering, og akseptabel pris er det Eurofoto som står for.

Lenke:
Eurofoto

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!