Eudora Pro blir gratis

Eudora Pro regnes av mange for å være det beste epost-programmet på markedet. Med versjon 4.3 kan du til og med slippe å betale de 400 kronene programmet tidligere har kostet. Men bare hvis du godtar å se annonser samtidig som du leser eposten din.

Eudora har gjennom flere år produsert noen av de beste og mest populære epost-programmene som fantes. Særlig populære ble disse programmene fordi det alltid fantes en lett versjon med færre muligheter som var gratis. Men Pro-versjonen har bare vært tilgjengelig for brukere som har betalt for lisens på 50 amerikanske dollar (ca. 400 kroner)

Men nå kan du få Pro-versjonen helt gratis. Alt du behøver å gjøre, er å godta at det vises annonser i selve epost-programmet.

Tre modus – du velger

Straks du har lastet ned Eudora 4.3, som er den nyeste versjonen, kan du velge hvordan du vil at Eudora skal oppføre seg på maskinen din. Hvis du velger "sponset modus", vil det dukke opp én firkantet annonse etter en annen mens du bruker epost-programmet. Men hvis du synes at mange blinkende annonser er en uting, kan du slippe unna ved å betale vanlig lisensavgift, eller ved å gi avkall på en del av de mest avanserte funksjonene.

Før du får lastet ned programmet, må du fylle ut et skjema hvor du får en rekke spørsmål om interesser og inntektsnivå. Heldigvis er dette frivillig, og Qualcomm, som produserer Eudora, lover i tillegg at ingenting av informasjonen du gir fra deg blir registrert sammen med navnet ditt. Denne informasjonen skal ifølge Qualcomm kun benyttes for å definere gjennomsnittet av Eudora-brukere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Qualcomm er det i dag mer enn 20 millioner mennesker som bruker Eudora. Det er denne store brukergruppen som Qualcomm skal tjene penger på, gjennom målrettede annonser.

Vi hadde en omtale av versjon 4.2 av Eudora tidligere i høst, som er et program som absolutt kan konkurrere med andre store aktører slik som Outlook fra Microsoft.

Her finner du skjemaet du må fylle inn for å laste ned versjon 4.3 av Eudora, som foreløpig bare er tilgjengelig i beta-versjon (dette betyr at den kan inneholde feil som vil være fjernet i den endelige versjonen).