ErrorSafe - verd pengene?

Et program kalt "ErrorSafe" vil fikse problemer på datamaskinen min? Er det noe tess?


Goddag.

Takker for fin side, tips: epostadressen for spørsmål kunne vært lettere å finne for oss som ikke er svært inne på data (vi over 40 som ikke gidder å lese formye teknikk og brukermanualer lenger, den ekte plug and play generasjonen)

1.Har sett på et program som heter "ErrorSafe". Er dette noe tess eller er det bare noe for de som skal tjene penger på det??

2. Har fått endel "kjørefasefeil" ved besøk av spesielt internetbutikker, hvorfor det?? Har aldri hatt dette før, selv ikke for et halvt år siden da jeg kjørte Win98 første ed. på en gammal PC( tryggeste internetPC jeg har hatt, uten virusprogram), så utdatert programvare kan det vel ikke være??

3. Kjørefasefeil kommer iallefall hvis en er litt hurtig med å bla/bruke undermenyer når en surfer, kan dette stemme. Eller skyldes det treg maskin(1,8 Ghz)??

På forhånd Takk

mvh
Odd

Datadoktoren svarer

Hei Odd,

Manualer er da til for å leses! ;-)

”ErrorSafe” er det vi på godt norsk(?) kaller humbug, og jeg anbefaler deg å holde deg unna alt som har med det å gjøre. Det går også under navn som WinFixer, DriveCleaner, SystemDoctor og sikkert noe annet ”tillitsvekkende”, og prøver å lure deg til å tro at det er noe galt med PCen din. Målet er å få deg til å kjøpe programmet, som så "fikser" PCen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har skrevet denne artikkelen, der vi tipser om hva du bør gjøre og ikke gjøre med slike henvendelser. Du bør også installere antispyware – noen gratis programmer er med i nevnte artikkel.

Kjørefasefeil er mer plagsomt enn farlig, og har ikke noe med maskinens prosessorhastighet å gjøre. Vi har en løsning her.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar