Er virkelig Canon så suverene?

Hei,

Jeg er på utkikk etter nytt datautstyr, blant annet digitalkamera og en god fotoskriver. Jeg har lagt merke til at Canon har fått mange Best i test-utmerkelser hos dere. Er virkelig Canon så gode? Jeg synes nesten det virker suspekt!

Hilsen Terje.

Datadoktoren svarer

Hei Terje,

Først av alt vil jeg presisere at DinSide Data er 100% uavhengige, og at vi ikke på noen som helst måte må settes i sammenheng med enkelte leverandører eller produsenter. At Canon har gjort det meget skarpt på testene det siste året, henger sammen med en meget aggressiv produktutvikling og satsning i flere markeder som til dels er preget av tilbakegang. Et eksempel er blekkskrivere, der de andre store aktørene bare har hatt småjusteringer eller mindre vellykkede nyheter å by på siste året.

Vi har meget strenge testrutiner med faste testkriterier. Alle skrivere, skannere og kameraer testes likt, og subjektive vurderinger er en liten del av helheten. Ytelsestallene taler stort sett for seg selv.

For øvrig er vi ikke alene om å kåre Canons produkter til Best i test om
dagen. Flere norske og en rekke internasjonale magasiner har kommet frem til det samme som oss, men vi er riktig nok ofte først ute :-).

Vi får håpe Canons fremgang "tenner" konkurrentene, og at bildet jevner seg ut etter hvert. Det er vi faktisk temmelig sikre på.

Hilsen
Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar