Skjul alt om Donald Trump

Er du lei å lese om Donald Trump overalt?

Denne nettleserutvidelsen er svært effektiv.

KAN BLI LITT MYE: Hvis du synes det er litt for mye Donald Trump-nyheter i avisene om dagen, kan dette nettleserinnlegget redde deg. Foto:  AFP/ Jewel Samad
KAN BLI LITT MYE: Hvis du synes det er litt for mye Donald Trump-nyheter i avisene om dagen, kan dette nettleserinnlegget redde deg. Foto: AFP/ Jewel Samad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trump ditt, Trump datt – noen ganger kan det rett og slett bli for mye.

Internett nærmest flommer over av Trump-relaterte artikler om dagen, og har du fått nok er redningen bare noen klikk unna.

Chrome-utvidelsen Trump Blocker er nemlig djevelsk effektiv på å skjule nærmest alt som har med Donald Trump å gjøre fra nettsidene du surfer på.

Alt du trenger å gjøre er å besøke lenka i avsnittet over, legge den til i Chrome og så surfe videre som vanlig. Referanser til Trump, enten det er tekst eller bilder, blir skjult slik at du ikke ser dem.

Utvidelsen fungerer både på vanlige nettsider, i sosiale medier og på YouTube.

Med og uten

Trykker du på Trump-ikonet som dukker opp på verktøylinjen, kan du sjekke hvor mange referanser som ble fjernet på nettsiden du har åpnet.

FJERNER EFFEKTIVT: På VG-forsiden fjernet Trump Blocker hele 105 referanser til USAs neste president. Skjermdump: Pål Joakim Pollen
FJERNER EFFEKTIVT: På VG-forsiden fjernet Trump Blocker hele 105 referanser til USAs neste president. Skjermdump: Pål Joakim Pollen Vis mer

Da vi testet fredag formiddag, var det 70 referanser på Dagbladet-forsiden og hele 105 på VG-forsiden som da ble erstattet med tomrom. Aftenposten kunne skilte med 57.

Ikke hundre prosent

Utvidelsen fjerner riktignok ikke absolutt alt (for eksempel på artikler der navnet ikke er nevnt i tittelen), men definitivt imponerende mye.

Vi har dog ikke fått til å trykke på «disable»-knappen som egentlig skal være mulig på en enkeltside, så vil du slå det av litt, bør du heller gjøre det via utvidelser-administrasjonen (høyreklikk på Trump-ikonet, velg administrer utvidelser og fjern aktivert-krysset).

LES OGSÅ:
Spoiler Alert - når du ikke vil lese om TV-serien du følger med på
Med Wurstify får alle på nett skjegg