Er du et datageni?

DEN VANSKELIGSTE TESTEN: Kun 6% har klart testen vår så langt. Hva med deg? Ta DinSide Datas store genitest og vinn flott diplom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dersom du er dataekspert av ypperste klasse vil du enkelt gjennomskue våre lurespørsmål og leke deg gjennom spørsmålene. I andre enden venter så et flott diplom som symbol på din kompetanse, som du enkelt kan skrive ut og henge på veggen.

Du trenger likevel ikke være superekspert for å bryne deg på DinSides genitest. Ikke alle spørsmålene er like vanskelige, men vi håper at selv de mest innbitte PC-entusiastene virkelig skal få noe å bryne seg på.

Og det er naturligvis lov til å prøve igjen dersom du ikke får full pott med det samme.

Maksimalt 30 poeng

image: Er du et datageni?


Du skal besvare 30 spørsmål, som totalt kan gi deg 30 poeng. Vanskelighetsgraden går opp og ned som en berg- og dalbane, og spørsmålene omfatter både gamle og nye temaer, så ikke bli oppgitt om du ikke klarer alle. Dersom du gjør dét, venter det til gjengjeld et flott diplom med bekreftelse på at du er en ordentlig data-mester.

Diplomet får du automatisk dersom du oppnår 28 poeng eller bedre!

Husk: Det er feigt å gi opp underveis, ikke sjekk fasiten før du er ferdig med alle spørsmålene, og dersom du drømmer om et DinSide-diplom på veggen er det lov å forsøke flere ganger!

Alle spørsmålene finner du for øvrig svar på i DinSide Datas artikkelarkiv, og hvis du vil lese deg opp på forhånd er søkefeltet oppe til høyre et bra sted å starte!

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Prøv også:
DinSide Datas nerdetest

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!