Epson lanserer Stylus Photo 950

Med en dråpestørrelse på mikroskopiske 2 pikoliter og en rekke tilleggsfunksjoner, håper Epson at Stylus Photo 950 skal bli en slager blant hobbyfotografer og seriøse amatørfotografer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Epson lanserer Stylus Photo 950

Epson Stylus Photo 950 er den første skriveren i sin klasse som kan tilby en punktstørrelse på to pikoliter, noe som skal gi enda mer detaljerte utskrifter enn hva vi har sett så langt. Skriveren har dessuten automatisk papirskjærer og papiroppsamler. Fotoskriveren skriver direkte på CDer og håndterer papirrull og enkeltark samtidig.

Doblet antall dyser og senket dråpestørrelsen

Våre tidligere tester har vist at Epson har sakket akterut med hensyn til hastighet i forhold til flere av konkurrentene. Men med 950 lover Epson forandring. Et nytt skrivehode med doblet antall dyser, fører til raskere utskrifter ved høyeste oppløsning, i følge pressemeldingen fra Epson.

En dråpestørrelse på to pikoliter skal sørge for at skriveren skal kunne gjengi detaljer som er nærmest usynlige for det blotte øye.

Epson satser nå for fullt på separate blekkpatroner, noe som gjør at du kan bytte ut én og én farge etter hvert som patronene går tomme. Det er til sammen seks blekkpatroner i Epson Stylus Photo 950 (sort + fem farger).

Bjørn Inge Bergestuen er produktsjef i Epson Norge
Bjørn Inge Bergestuen er produktsjef i Epson Norge Vis mer

- EPSON har igjen satt en ny standard for fotoutskrift. Tilføyelsen av Stylus Photo 950 til EPSONs utvalg av fotoskrivere medfører at utskriftsoppgaver som tradisjonelt er blitt utført på fotolaboratorier, nå kan utføres hjemme hos vanlige brukere. De nye blekktypene sikrer topp kvalitet, og de lave kostnadene gjør denne digitale utskriftsløsningen til den mest effektive måten å lage fotografier på, sier Bjørn Inge Bergestuen, produktsjef i EPSON Norge.

Anbefalt utsalgspris på EPSON Stylus Photo 950 er kr 5.295,- inkl. moms.

DinSide har allerede bestilt et testeksemplar, og du vil kunne lese om våre inntrykk så snart skriveren er ferdig testet.