Enkelt fra PDF til Word

Lyst å redigere PDF-filer? Da bør du lese videre.

Adobes PDF-format er i praksis å regne som standard for dokumentutveksling på nett. Det er imidlertid ikke allltid like lett å redigere slike PDF-filer, da de først og fremst er laget for distribusjon av ferdig redigerte dokumenter.

Det finnes heldigvis løsninger på de fleste digitale utfordringer, også når det gjelder PDF-formatets iboende begrensninger og muligheter. I dag forteller vi deg hvordan du enkelt kan konvertere PDF-filer til Word-format, og dermed kunne redigere innholdet.

Les også: Glimrende Adobe Reader-alternativ

Tar vare på formateringene

Slik konvertering innebærer ofte en stor risiko for designproblemer. Spesielt gjelder dette PDF-filer med mye grafikk, spalter, tabeller og krevende formateringer. Derfor er det ikke lite imponert vi ble da vi installert og testet AnyBizSoft PDF to Word Converter. Dette er et program som vanligvis koster et par hundrelapper, men fram til 1. mars kan du laste det ned og installere det gratis.

Programmet fungerer i tre forskjellige modus. Hvis du dobbelklikker en PDF-fil, vil du få spørsmål om du vil konvertere til Word.

Enkelt fra PDF til Word


Du kan også starte programmet og legge til en rekke PDF-filer i konverteringskø, eller du kan høyreklikke en PDF-fil og velge Convert.

Word-filene lagres i .Docx-format, og er således optimalisert for Office 2007 og kommende Office 2010.

Og som du ser under, sørger programmet for en meget stødig konvering, der det aller, aller meste av formateringene er ivaretatt.

Enkelt fra PDF til Word


Hvis du har lyst å se filene, både PDF-filen og den konverterte Word-filen, kan du laste dem ned ved å klikke her:

Originalfil PDF-format (pdf 273 kB)
Konvertert docx-fil (docx 417 kB)Du finner mer informasjon og kan laste ned AnyBizSoft PDF to Word Converter her. Men husk gå gjøre det før 1. mars!

Les også: Lag PDF av nettsider