Med SSDownloader slipper du å bruke mye tid på å laste ned de beste sikkerhetsprogrammene.
Med SSDownloader slipper du å bruke mye tid på å laste ned de beste sikkerhetsprogrammene.Vis mer

Enkel nedlasting av antivirus, brannmur etc.

Hvorfor gjøre det tungvint?

Har du nettopp fått deg ny PC, finnes det en haug av gratisprogrammer du vil laste ned.

Kanskje vil du bytte ut nettleseren, skaffe deg antivirus, en god mediespiller, chatklienter etc. I den forbindelse finnes det flere programmer og nettjenester hvis mål er å gjøre installasjonsprosessen så smertefri som mulig.

Vi har tidligere skrevet om Ninite, der du bare kan huke av programmene du vil laste ned og installere, og så går resten i en fei. Et annet eksempel er PortableApps - en "pakke" med programmer som kan kjøres fra minneplugg, og som kan være kjekk å ha på nøkkelknippet hvis du ofte bytter maskin.

SSDownloader ligger i samme gate, men fokuserer kun på sikkerhetsprogrammer. Etter å ha lastet ned og kjørt SSDownloader kan du velge blant et par dusin sikkerhetsprogrammer - både antivirus, brannmur, antispionvare etc.:

Enkel nedlasting av antivirus, brannmur etc.


Som du ser inkluderer pakken populære antivirusprogrammer som Avast og AVG, samt prøveversjoner av Norton, F-secure etc. I tillegg finnes det brannmurprogramvare som Comodo og ZoneAlarm, samt antispionvare kjekke verktøy som CCleaner og Process explorer.

Du huker enkelt og greit av hvilke programmer du vil laste ned og trykker Download, så sørger SSDownloader for å hente siste versjon av programmet for deg. Noen minutter spart, med andre ord.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du finner SSDownloader (kun for Windows) på http://sourceforge.net/projects/ssdownloader/

Er noen av programmene på listen blant dine favoritter? Anbefal gjerne din favoritt til DinSides lesere i debatten under artikkelen.