Endelig PSP-dato

NYHET: Det tok sin tid, men endelig er datoen for europeisk lansering av Sony PSP fastsatt. Les her for dato og pris!

Vi håpet opprinnelig å se PSP i Norge før jul, senere ventet vi den i mars, men Sony holdt hele tiden tett. I mellomtiden fikk både USA og Japan sine PSPer, og de mer entusiastiske har importert maskinene sine på egen hånd.


Men nå er ventetiden nesten over. Selv om det er en del måneder igjen, vet vi i alle fall når den kommer. 1. september er datoen Sony PSP vil være offisiellt tilgjengelig i norske butikker. Den norske prisen er ikke 100% bekreftet, men i resten av Europa vil den ligge på 249 euro, så vi regner med å måtte betale rundt 2.500 kroner her hjemme.

På kjøpet vil man få et 32 MB minnekort, en etui, hodetelefoner, en UMD med film- og musikklipp og litt mer ekstrautstyr. Det er foreløpig uvisst hvilke spill som skal lanseres sammen med maskinen. En gratis kopi av filmen Spider Man 2 vil også være tilgjengelig til kunder som har forhåndsregistrert seg på en nettside.

Det er virkelig på tide at Sony fortalte oss når vi kan endelig kjøpe PSPen her til lands, da stillheten begynte å bli noe frustrerende. Det er synd at det forstatt er en del måneder til, men det er i alle fall hyggelig å ha en dato. Vi håper forøvrig på mer informasjon på E3-messen som begynner om få uker.

I mellomtiden kan du lese vår omtale av PSP her!