Endelig Nero for Vista

Nero Burning ROM har ikke vært helt kompatibel med Windows Vista. Nå er imidleritid versjon 7.7 her, og den har flere nyheter spesielt laget for Windows Vista.

Windows Vista har innebygd støtte for CD/DVD-brenning, og har dessuten også innebygde funksjoner for både videoredigering og brenning av DVD-filmer og slideshow på CD og DVD. Nero Burning ROM tilbyr disse funksjonene, men går mer i dybden.

Nylig lanserte den tyske program-produsenten Nero 7 Premium Reloaded, versjon 7.7. Den har fått stemplet "Windows Vista Ready", og programpakken skal dermed være 100% kompatibel med Microsofts nye operativsystem.

Egen Vista-gadget

Samtidig ble det introdusert noen nye funksjoner, blant annet en egen "gadget" eller "miniprogram" som det heter i norsk Vista, som kan ligge på skrivebordet. Denne er kalt Disc Copy Gadget og skal gi hurtig tilgang til (du gjettet det sikkert) en funksjon for å kopiere CDer og DVDer.

Dessuten er flere av programmene forbedret. Nero Home erstatter Windows Media Center hvis du vil, og har nå fått støtte for både webradio og web-TV.

Endelig Nero for Vista


Videoredigeringsprogrammet Nero Vision har dessuten fått utvidet funksjonalitet knyttet til slideshows og videoklipp.

Gratis oppgradering

Hvis du har lisens på Nero 7.5 Reloaded kan du oppgradere til 7.7 gratis. Hvis ikke, kan du enten prøve demoversjonen (full funksjonalitet i 30 dager) eller kjøpe lisens. Sistnevnte koster 59,99 Euro, eller rundt 500 kroner.

mer informasjon