Endelig kommer Pinell Go+

Seks måneder etter at den ble testet, nærmer den seg endelig butikken.

<B>ENDELIG KOMMER DEN:</B> DAB-radioen Pinell Go+ (til venstre) nærmer seg endelig butikkene. Til høyre ser du forgjengeren Go. Foto: ØYVIND PAULSEN
ENDELIG KOMMER DEN: DAB-radioen Pinell Go+ (til venstre) nærmer seg endelig butikkene. Til høyre ser du forgjengeren Go. Foto: ØYVIND PAULSENVis mer

Vi i Dinside ga Pinell Go+ terningkast 6 og vår Anbefalt-produkt-logo da vi testet den i september 2014.

Og begrunnelsen var enkel: Et svært godt innebygd batteri ga opp mot 24 timers brukstid, og den hadde i tillegg fått de funksjonene vi savnet på forgjengeren; nemlig Bluetooth med aptX-støtte.

HER ER TESTEN AV AV PINELL GO+

Men så begynte leserne å klage - for radioen var jo ikke mulig å få tak i.

Kom aldri til butikken

Vårt testeksemplar var nemlig en prototype, og rett før de første forsendelsene skulle komme til Norge, oppdaget importøren at lysstyrken i displayet ikke var god nok.

Ergo ble radioen holdt tilbake fra markedet mens man jobbet med å løse problemet, noe som altså har forsinket lanseringen med et halvt år.

DAB: Radio Rock. Selvsagt. Foto: ØYVIND PAULSEN
DAB: Radio Rock. Selvsagt. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer


Den gode nyheten er altså at radioen nå er på vei ut til de fleste norsk elektro- og nettbutikker, med ankomst mellom 15. og 25. mars.

Men prisen har økt...

For i løpet av den siste halvåret har den norske kronen falt kraftig i verdi i forhold til dollaren, og denne valutauroen har økt prisen fra 1.995 til 2.190 kroner.

Pinell er forøvrig ikke alene om å øke prisen, vi har allerede omtalt prishoppet på Apples produkter her.

HER ER TESTEN AV AV PINELL GO+