Encarta Reference Suite 2000

For 1300 kroner får du et komplett Encarta CD-leksikon med mye multimedia, fem ordbøker og kanskje det beste verdensatlaset som finnes. Hadde disse verkene vært i bokformat, ville de trolig ha kostet over 10.000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Encarta Reference Suite 2000
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Det er ikke småtterier dette her: Fordelt på 5 CD-plater får du tre digitale oppslagsverk av høy klasse. Encarta Encyclopedia Deluxe 2000 er nyeste og største utgave av et av de mest solgte CD-leksika på markedet. Encarta World English Dictionary er en splitter ny samling av fem ordbøker for engelsk, fransk og tysk. Og Encarta Interactive World Atlas 2000 er muligens det beste atlas som er å oppdrive.

LES OGSÅ:

Vi har testet alle tre verkene:

 • Encarta Encyclopedia Deluxe 2000
 • Encarta Interactive World Atlas 2000
 • Encarta World English Dictionary

  Konklusjon

  Dette er en utrolig pakke. Selv om alle tre oppslagsverkene har større og mindre feil, er de hver for seg så bra at dette samlet blir noe av det beste som finnes på markedet.

  Prisen er det ingenting å si på. I forhold til å kjøpe hvert av produktene enkeltvis, sparer du flere hundrelapper. Og sammenlignet med å kjøpe tilsvarende verk i bokformat, sparer du mange tusenlapper.

  Men det er et par ulemper: Alt er på engelsk, og norske brukere uten normalt gode engelskkunnskaper vil derfor slite en del i møtet med Encarta Reference Suite 2000. Og dessuten vil du måtte sjonglere med hele fem CD-plater hvis du planlegger å bruke alle verkene samtidig (tips: her er et program som tilbyr en utmerket løsning for de som har god plass på harddisken).