En elektronisk sjette sans

Microsoft Courier blir din ubegrensede notatblokk.

<strong><strong>Microsofts hemmelighet:</strong></strong> Courier blir en slags digital notatblokk som virker veldig spennende. (Bilder fra <a href="http://www.gizmodo.com">Gizmodo.com</a>)
Microsofts hemmelighet: Courier blir en slags digital notatblokk som virker veldig spennende. (Bilder fra Gizmodo.com) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Datamaskiner med trykksensitiv skjerm er mer aktuelt enn noen gang, spesielt nå som flere trykksensitive mobiler nå har sett dagens lys. Nå er det et gap å fylle mellom en avansert mobiltelefon og en liten bærbar.

Det ryktes om at Apple jobber med en tablet-variant som vil se dagens lys på nyåret, men også Microsoft jobber med en helt ny type maskinvare, kalt Courier, som blir en slags digital notisblokk.

Teknologibloggen Gizmodo har avslørt Microsofts siste hemmelighet, som i følge nettstedet skal være sent i prototype-stadiet. Enheten ser ut som en bok, og kan derfor brettes opp med to separate skjermer. Tanken er å erstatte almanakken mange bærer rundt på ved å la brukerne notere, knipse bilder med det innebygde kameraet, lagre avtaler, notater etc. og også kunne dele dem med andre.

Skjermene er trykksensitive og kan både brukes med fingrene (støtter også multitouch - flere fingre av gangen), og også med en medfølgende stylus - e penn som brukes for å skrive, tegne etc. Courier kjører Windows 7, men skal etter sigende ikke støtte muligheten for å installere vanlige programmer.

Vi lar videoen under tale for seg selv - dette ser definitivt ut som et spennende konsept:


Sjekk også ut den første videoen i artikkelen hos Gizmodo .

Hva synes du? Er dette maskinvare du kunne tenke deg å kjøpe, eller holder det fint med telefon/bærbar PC?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer