Electroworld 2006

Messesenteret i Lillestrøm er fylt opp av både dingser og dingseinteresserte. Det er selvfølgelig nok å se på, og faktisk litt å gjøre der også.


Teknofile og medfølgende familiemedlemmer, selgere, markedsfolk, journalister, et halvt NRK-studio, vektere og en og annen kjeltring - alle er samlet på nærmere 10.000 kvadratmeter i en messehall i Lillestrøm. Det er tid for Electroworld 2006.

Electroworld 2006


Er du interessert i flatskjermer, hjemmekino, mobil, internett, spill, foto og god lyd så har du altså muligheten til å få se og klå litt på nyheter du ennå ikke har råd til, stille vanskelige spørsmål til utstillerne og kanskje falle for fristelsen til å benytte deg av messetilbud.

Vi var der i noen timer før det åpnet for publikum på torsdag og fikk en forsmak på hva de besøkende kan forvente seg. Det er selvfølgelig mye å se på og mange fristelser, men det er heldigvis også en rekke aktiviteter og andre opplevelser for mer enn en generasjon.

Vi har valgt å ikke fokusere så mye på produktene i vår lille billedserie, selv om vi ikke kommer unna slike selvsagtheter som hundehus.

Klikk her for å se bildene.

Mer informasjon om messa får du her.