Ekte XP-følelse i gammel Windows

En av de største nyhetene i Windows XP er det nye, myke og smakfulle utseendet. Nå kan du også få alt dette - helt gratis!

Ved hjelp av den såkalte Themes-teknologien (skrivebordsoppsett) som ligger innebygd i Windows 98, Me og 2000, er det mulig å forandre brukergrensesnittet i operativsystemene til en viss grad. Windows 98 og Me har innebygd noen forskjellige forhåndsdefinerte skrivebordsoppsett, og tusenvis ligger fritt tilgjengelig for nedlasting på nettet.

Gratis og artig alternativ

Desktop architect lar deg gjøre betydelige inngrep i Windows-grensesnittet - på en enkel måte.
Desktop architect lar deg gjøre betydelige inngrep i Windows-grensesnittet - på en enkel måte. Vis mer

Themes-teknologien blir videreført og utvidet ved hjelp av programmet Desktop Architect. Programmet er fullstendig gratis, og i tillegg til å endre farger, bakgrunnsbilder, musepekere, lyder og ikoner, kan programmet blant annet også forandre oppstarts- og avslutningsbildet til Windows, dersom skrivebordsoppsettet som du vil benytte støtter dette.

Fra ZDnet kan du nå laste ned et Windows XP-skrivebordsoppsett som gir deg følelsen av virkelig å ha installert operativsystemet. Helt gratis dette også.

Ikke mye som minner om Windows Me her, nei!
Ikke mye som minner om Windows Me her, nei! Vis mer

Dermed har du "oppgradert" Windows - uten å betale én krone! (Men dette er selvsagt ikke en fullgod løsning for deg som ønsker økt stabilitet og de nye XP-funksjonene...)

Desktop architect kan du laste ned gratis fra , og XP-skrivebordsoppsettet laster du ned fra denne siden.

Løsningen fungerer for Windows 95, 98, Me og 2000.