Ekte julekort via Internett

Ekte julekort via Internett

CPR skal gjøre det langt enklere å sende julekort i år enn i fjor, og med et enda mer personlig preg, i følge Posten Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Elektronisk distribusjon via Internett gjør det svært enkelt å sende informasjon til mange samtidig. Ingen konvolutter. Ingen frimerkeslikking. Ingen tur innom postkontoret. Ingen kostnad. Derfor havner bursdagshilsner, julekort, feriekort oftere og oftere i innboksen i epostprogrammet og sjeldnere og sjeldnere i den grønne postkassen på gjerdet.

Spille på lag

Denne utviklingen kan naturligvis ses på som en alvorlig trussel for dem som lever av tradisjonell postdistribusjon. Likevel mener Posten Norge at de kan spille på lag med utviklingen.

- Postkort egner seg fortsatt best på papir, sier Robert Moberg, informasjonssjef i Posten Norge, til DinSide Data. Derfor har selskapet lansert internettjenesten CPR (Create onlinePostcards for Real).

Robert Morberg er informasjonssjef i Posten Norge.
Robert Morberg er informasjonssjef i Posten Norge. Vis mer

Tjenesten går ganske enkelt ut på at du besøker Postens nettsider, og designer postkortet ditt, enten med egne bilder og logoer, eller ved å hente motiver fra Postens digitale galleri. Deretter sørger Posten for trykking og for å levere kortene til de mottakerne du skulle ønske - på gamlemåten.


- Med CPR gir vi deg det beste fra to verdener satt sammen til en løsning. Vi benytter mulighetene for kreativitet og effektivitet som data og Internett gir, samtidig som vi bevarer det hyggelige og personlige som kjennetegner å få noe i postkassen, sier Moberg til DinSide Data.

CPR ble lansert for privatpersoner allerede i sommer, men i november åpnes tjenesten også for bedrifter og organisasjoner. - CPR kan brukes til alt fra møteinnkallinger, informasjonsskriv og selvfølgelig julekort til bedriftens kontakter, sier Moberg.

Halv pris før jul

Posten Norge tar normalt 15 kroner for et CPR-kort, men i uke 49 og 50 lokker de med halv pris. Prisen inkluderer trykking av kortet og distribusjon frem til mottaker.

Her finner du mer informasjon om tjenesten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer