Ekstremt dyre billig-kjeder

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Mens 128 MB RAM onsdag denne uke kunne kjøpes for rundt femhundrelappen hos både Multicom, Komplett Data, PS Data og andre nettbutikker, prøvde Spaceworld på Sandvika Storsenter å selge meg tilsvarende modul for 1.100 kroner.

En rask tur innom Elkjøp Stormarked på Hønefoss gjorde dagen fullkommen. Her skulle de ha ikke mindre enn 1.990 kroner for samme produkt!

Skrekk og gru

Vi har prøvd å komme igjennom på Elkjøps supporttelefon for å få avklart om prisen som vi fikk opplyst på Hønefoss var gjeldende for hele kjeden, men uten hell. Gang på gang har en vennlig telefonstemme satt oss på vent i det uendelige.

Etter hvert fikk vi svar fra Elkjøp Stormarked i Drammen. Personen vi pratet med visste ikke noe om verken minne eller priser, og ba oss ringe igjen om en time. Det gjorde vi, men da ble vi møtt av en telefonsvarer som beklaget at de dessverre ikke kunne ta telefonen på grunn av stor pågang.

Til slutt fikk vi endelig svar fra Elkjøp Stormarked på Hønefoss, stedet hvor vi fikk "tilbud" om RAM-moduler til 1.990 kroner. Da vedkommende på dataavdelingen ble konfrontert med prisene som vi hadde innhentet fra nettet, ble han ikke det minste overrasket, og skyldte på at han hadde kjøpt inn modulene på et tidspunkt da prisene var mye høyere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Han fortalte videre at det var lett å selge modulene til 1.990 kroner, og at han ikke hadde noen betenkeligheter med å gjøre dette ...

Ekstremt dyre billig-kjeder

Ta diskusjonen!

Har du kommentarer til denne artikkelen? Har du en lignende historie? Vet du om andre tilfeller hvor butikker tar overpris for dataprodukter? Da kan du dele dine synspunkter med andre lesere i diskusjonen under!

Tilbake