Ekstern TV-mottaker?

Hei,

Jeg har en lcd skjerm til PC'en min, som jeg også vil se tv på. Jeg vil ikke være avhengig av at PC'en står på, så tv-tuneren må være ekstern. Den bør heller ikke koste allverdens, siden jeg da likegodt kan kjøpe ny lcd-skjerm med innebygget tuner... Finnes noe slikt, evt. hvor?

Hilsen Espen

Datadoktoren svarer

Heisann,

På kjøkkenet mitt har en gammel bilderørsskjerm fått nytt liv som TV-apparat med forbausende god oppløsning og fargegjengivelse sammenlignet med et vanlig TV, så du er absolutt ikke den første som har kommet på denne tanken.

Faktisk har overgangen til nye LCD-skjermer ført til at svært mange bilderørsskjermer har blitt tvunget ut på leting etter nye hjem. Som du nevner kan nemlig en ekstern TV-mottaker gjøre alle skjermer til et TV-apparat på gutterommet, kjøkkenet, i stuen, eller hvor det enn måtte være.

Dessverre er det få som har oppdaget dette markedet, og den eneste eksterne TV-mottakeren jeg vet om er i skrivende stund Trust sin Pop TV viewer. Denne koster rundt en tusenlapp, og tatt i betraktning at du allerede har skjermen blir det antakelig billigere enn å kjøpe en LCD-TV til langt flere tusenlapper.

Informasjon om produktet og distributører finner du på Trusts hjemmesider

Lykke til!

Hilsen

Datadoktoren

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Les alle spørsmål og svar