E3 2002 i bilder

E3-messen er alltid full av ting det er verdt å ta bilde av, og årets arrangement var intet unntak. Her er en liten samling av bilder fra Loa Angeles.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
E3 2002 i bilder
E3 2002 i bilder

Da er årets E3 over for denne gang, og vi har vondt i beina etter tre dager med tråling av messeområdet, intervjuer, fester og generelt lite søvn. Vi ble imponert over det store utvalget spill som ble vist i år, og mange av dem gleder vi oss enormt til. Når det gjelder PC-delen av messen er det definitivt Doom III som stjal showet, tett fulgt av andre spennende førstepersonsspill som No One Lives Forever 2, Unreal II, Unreal Tournament 2003, Delta Force: Black Hawk Down, XIII, Raven Shield og Deus Ex 2. Noen strategispill vi ser frem til er C&C: Generals, Warcraft III og Age of Mythologies, og World of Warcraft samt Star Wars: Galaxies var de mest interessante online-rollespillene.

Konsollspill hadde en spesiell sterk stilling i år, da de ikke var noen ny maskinvare på utstilling. Følgelig viste både Sony, Sega, Nintendo og Microsoft mange spennende titler, i tillegg til at vi fikk sett nærmere på internett-planene til XBox og GameCube.

Men nok prat: Klikk her for å se på bildene!