E3 2002 i bilder

E3-messen er alltid full av ting det er verdt å ta bilde av, og årets arrangement var intet unntak. Her er en liten samling av bilder fra Loa Angeles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]
image: E3 2002 i bilder
image: E3 2002 i bilder

Da er årets E3 over for denne gang, og vi har vondt i beina etter tre dager med tråling av messeområdet, intervjuer, fester og generelt lite søvn. Vi ble imponert over det store utvalget spill som ble vist i år, og mange av dem gleder vi oss enormt til. Når det gjelder PC-delen av messen er det definitivt Doom III som stjal showet, tett fulgt av andre spennende førstepersonsspill som No One Lives Forever 2, Unreal II, Unreal Tournament 2003, Delta Force: Black Hawk Down, XIII, Raven Shield og Deus Ex 2. Noen strategispill vi ser frem til er C&C: Generals, Warcraft III og Age of Mythologies, og World of Warcraft samt Star Wars: Galaxies var de mest interessante online-rollespillene.

Konsollspill hadde en spesiell sterk stilling i år, da de ikke var noen ny maskinvare på utstilling. Følgelig viste både Sony, Sega, Nintendo og Microsoft mange spennende titler, i tillegg til at vi fikk sett nærmere på internett-planene til XBox og GameCube.

Men nok prat: Klikk her for å se på bildene!