E3 2001

LOS ANGELES (DinSide Data): Dørene for verdens viktigste dataunderholdningsmesse, Electronic Entertainment Expo, er nå åpnet. Vi er på plass, og nå kan du lese våre første inntrykk. Følg med!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]
image: E3 2001
image: E3 2001

I mai hvert år blir Los Angeles forvandlet til mekka for alle som er interessert i spill, spillutstyr, konsoller, dataunderholdning og nye teknologier. Det er da E3-messen finner sted i Convention Center i sentrum av byen. Titusener av spillentusiaster, utviklere, journalister og bransjefolk koser seg i California-solen, på festene og først og fremst på det enorme messeområdet som til tider minner mer om et sirkus enn en utstilling.

I år, som de to siste årene, er DinSide Data på plass, og vil gi deg de seneste nyhetene og bildene fra E3.

Vi har nå sett på alle de nye, spennende PC-spillene, de nye konsollene fra Microsoft og Nintendo, samt sjekket ut hva som rører seg i PlayStation 2-verdenen. Videre har vi sett på hva det norske firmaet FunCom planlegger for fremtiden, og hva for noe nytt utstyr Thrustmaster kan by på. Disse artiklene kan du lese ved å klikke på linkene til høyre. Du kan også surfe gjennom artiklene ved å klikke på lenken under.

Les mer...

I morgen kommer vi tilbake med mer stoff, da fra PC-delen av E3-messen.

Du kan også bla gjennom våre tidligere E3-reportasjer, fra 2000 og 1999.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!