DVDShrink 3.2

Publisert
Sist oppdatert

Pris: $0 (ca 0 kroner)
Prøveversjon: Gratis!
Hjemmeside:: www.dvdshrink.info.

DVDShrink 3.2Dette gratisverktøyet krever ikke installasjon, og bryr seg ikke om filmen er kopibeskyttet eller ikke. Det kan kopiere filmen til harddisk eller ISO-fil for senere brenning, eller brenne direkte til enkeltsidig eller dobbeltsidig DVD. Men for at brenningen skal virke, må du ha installert Nero Burning ROM på PCen din, et program som for øvrig kommer med sin egen DVD-kopieringsmodul, Nero Recode.

Brukergrensesnittet kan virke uoversiktlig for urutinerte, men programmet har egentlig gjort nødvendige valg for deg allerede når du henter opp DVD-filmen fra filmenyen. Deretter er det normalt bare å trykke på Backup-knappen på ikonlinjen øverst, og deretter velge ut-format.

DVDShrink har et vell av innstillinger, du kan blant annet bestemme hvor mye hver scene skal komprimeres, hvilke som skal utelates osv.

Programmet er dynamisk med hensyn til hvor mye prosessorkraft det beslaglegger under kopieringen. Hvis det får "lov" bruker det nær sagt alt som er tilgjengelig, men så snart du starter et program frigir det nok til at du sjelden merker noe til det. Det tyder på god programkode!

Det tok 25 minutter og 9 sekunder å kopiere vår film til harddisken. Det er med andre ord ikke det raskeste programmet i dette utvalget. Morsomt er det at du ser innholdet mens du kopierer, enten i et lite vindu eller i full skjerm. Lyden må du imidlertid klare deg uten under denne forhåndsvisningen.

Konklusjon

Dette er et svært godt program som godt kunne vunnet denne testen dersom det hadde hatt egen brennemotor. At det er gratis, er nesten for utrolig til å være sant!

Lenker til programomtalene:

CloneDVD 3.5
1Click DVD Copy 4.1
DVD Cloner II
DVDFab Platinum Gold
DVDShrink 3.2
Nero Recode

Kort om kvaliteten

Best i test

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer