DVD+RW får mer støtte

Det mest fleksible og kompatible DVD-opptaksformatet får nå støtte fra flere ledende programvareprodusenter.

COMDEX (DinSide): Den første modellen DVD+RW brennere fra HP kommer med et enkelt program for overføring, enkel redigering og brenning. Det kommer fra Sonic, og er en variant av MyDVD – det enkleste programmet i Sonics sortiment.

Nytt fra Sonic

DVD+RW får mer støtte

Nå kommer det også støtte for DVD+RW i de mer avanserte programmene fra Sonic - DVDit! serien. Versjon 2.5 er lansert og har i tillegg til å støtte DVD+RW blitt langt raskere på å transkode videofilene før brenning. Dessuten har prisen blitt kraftig redusert, hele 40% lavere enn tidligere.

Det er også foretatt flere forbedringer i grensesnitt, finesser og kvalitet på resultatet.

Det finnes to utgaver - DVDit! Standard Edition og DVDit! Professional Edition. Forskjellen ligger i støtten for import og en koding av lydmaterialet i Dolby Digital Stereo format.

Nytt fra Pinnacle

Pinnacle systems har også to programpakker for DVD-produksjon. Den enkleste er Express DV og Impression DVD-Pro er den avanserte utgaven. Begge har nå fått støtte for DVD+RW.

DVD+RW får mer støtte

Express DV støtter overføring, oppsett og brenning, men har bare helt enkle redigeringsfunksjoner. Det meste er basert på automatikk og svært enkle valg.
Pakken kommer med FireWire kort og er beregnet på typisk hobbybruk.

Impression DVD-Pro er en langt mer avansert løsning. Her støttes flere samtidige videospor, flere lydspor, språkvarianter og animerte menyer. Med Impression kan du ta utgangspunkt i redigerte sekvenser, menyelementene kan settes fritt, og inkluderer pekere til kapitler, lenker til websider og andre dokumenter.