DVDFab Platinum Gold

Pris: $59,95 (ca 380 kroner)
Prøveversjon: Fri bruk i 30 dager
Hjemmeside:: www.dvdidle.com.

DVDFab Platinum GoldDet første du må gjøre etter å ha installert DVDFab Platinum Gold, er å foreta en omstart av PCen. Når det er gjort, får du egentlig tilgang til to programmer, en svært enkel Express-utgave, og en Gold-utgave for viderekomne.

Gold-utgaven har et flott grensesnitt, og norske hjelpetekster.

I motsetning til de andre programmene, kan ikke DVDFab Platinum Gold krympe innholdet. Derfor må du normalt enten bruke en DL-plate, eller fordele innholdet over flere plater. Programmet bryr seg ikke om platene er kopibeskyttet eller ikke.

Funksjonaliteten i Gold-programmet er omfattende, og selve prosessen er veiviserbasert. Det kan imidlertid bli litt mange ting å ta stilling til for urutinerte, selv om hovedmenyen i utgangspunktet gir inntrykk av noe annet.

På grunn av at programmet ikke krymper innholdet, er det svært snilt med hensyn til prosessorbelastning. I vårt tilfelle oversteg den sjelden over 10%, og hele kopiprosessen var unnagjort på 17 minutter. Raskest, men uten kompresjon altså.

Konklusjon

Dette er en løsning for deg som vil ha full kontroll over resultatet. Det finnes mer brukervennlige programmer, som samtidig gir deg mulighet til å komprimere innholdet.

Lenker til programomtalene:

CloneDVD 3.5
1Click DVD Copy 4.1
DVD Cloner II
DVDFab Platinum Gold
DVDShrink 3.2
Nero Recode

Kort om kvaliteten

Best i test