DVD43 fjerner kopibeskyttelsen

Sliter du med å ta backup av en DVD du har kjøpt? Dette gratisprogrammet fikser biffen.

Publisert
Sist oppdatert

Kopibeskyttelse har lenge vært et katt-og-mus-spill.

Film- og platebransjen klekker ut noe smart for å hindre folk i å kopiere produktene, og det går som regel ikke mange dagene før piratene har funnet på noe enda smartere som bryter kopisperren.

Vi skjønner dilemmaet - selvsagt tapes det penger på at folk kopierer, men det er også en annen side av saken: Vanlige forbrukere med ærlige hensikter om kun å ta en sikkerhetskopi for å unngå at husets toåring tar knekken på originalplata mister den muligheten, og undertegnede kan skrive under på at det ikke alltid er så lett å ha 100% kontroll på de skjøre DVD-platene.

Uten sikkerhetskopi blir det fort en dyr hobby, med andre ord.

DVD43 fjerner kopibeskyttelsen


DVD43 er et lite for Windows som kjører i bakgrunnen. Når du setter inn en DVD-plate sørger programmet for å oppheve kopisperren (og regionskoden) uten å gi annet tegn enn en grønn smilemunn nede ved klokka. Da er det bare å fyre opp favoritt-kopieringsprogrammet og sette i gang, enten du har lyst til å lage en vanlig kopi, eller gjøre den iPod-kompatibel uten å kopiere den inn på harddisken først.

Les også: RipIt4Me - enkel og effektiv DVD-backup

Programmet er med andre ord ikke veldig ulikt AnyDVD, men der sistnevnte koster penger, er DVD43 helt gratis å laste ned.

Du finner det på http://www.dvd43.com/.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer