Dumpepriser på data og elektronikk

Her er produktene som har rast mest i pris, og produktene som står for tur! (Publisert første gang oktober 2006)

LCD-TVen har definitivt blitt billigere, men bunnen er på langt nær nådd ennå...
LCD-TVen har definitivt blitt billigere, men bunnen er på langt nær nådd ennå... Vis mer

Dumpepriser på data og elektronikk

  1. Se dumpepris-produktene


Alle som har kjøpt data- og elektronikkprodukter de siste årene vet at det sjelden har vært en særlig god investering, i hvert fall ikke i krone og øre.

Hvis du derimot er en av dem som sitter og venter på at produktene skal bli billigere før du slår til, er sjansene dessverre store for at du aldri får kjøpt. For er det en ting som er sikkert, er det at produktene som regel alltid blir billigere og billigere - til de avløses av nye og bedre teknologier.

Noen produkter synker imidlertid mer - og raskere enn andre. Ofte er dette produkter som folk skriker etter når de lanseres, og som av den grunn blir så masseprodusert at det raskt blir overflod på markedet. Samtidig ivaretas bransjens fortjeneste ved å etablere fabrikker i lavkostland og forbedre produksjonsmetodene. Flere funksjoner med færre komponenter er også et viktig element når marginene skal opprettholdes.

21 produkter

På de neste sidene har vi samlet noen av de produktene som har sunket mest i pris de siste årene. Til slutt har vi tatt med noen av produktene vi i DinSide-redaksjonen spår vil falle raskest i pris i tiden som kommer.

NB! Vi har ikke tatt med PC-innmat i denne oversikten. Det ville krevd en helt egen seksjon!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se produktene med dumpepriser

Har vi glemt noe?

Bruk debatten under!

[Ugjyldig objekt (debatt)]