<strong>Litt dumt når du skal søke jobb:</strong> Det er ikke så lett å angre en tatovering, men Facebook-brukernavnet ditt kan du endre. Én gang. Foto: Facebook.com
Litt dumt når du skal søke jobb: Det er ikke så lett å angre en tatovering, men Facebook-brukernavnet ditt kan du endre. Én gang. Foto: Facebook.comVis mer

Du kan endre Facebook-brukernavnet ditt

Men pass på - du kan nemlig bare gjøre det én gang.

Sommeren 2009 lanserte Facebook muligheten for å lage seg et brukernavn.

Brukernavnet kan brukes for å logge på tjenesten (i stedet for å oppgi epostadresse), i tillegg til at URL-en til din profil blir satt til http://www.facebook.com/brukernavn.

Da tjenesten ble lansert, ble det kommunisert fra Facebook at dette brukernavnet ikke kunne endres, men den politikken har i etterkant blitt gjort om, slik at det er mulig å endre brukernavnet; dog bare én gang.

Facebook: ...og dette skrev du under på?

Dersom du ikke er helt fornøyd med navnet du valgte, går du inn på brukerprofil og kontoinnstillinger. Under den første flippen, innstillinger, finner du et felt for brukernavnet. Klikk endre for å velge et nytt, men vær altså klar over at dette er noe du kun får lov til å gjøre én gang, så velg med omhu.

Du kan endre Facebook-brukernavnet ditt


Vær også oppmerksom på at du samtidig endrer brukernavn@facebook.com-epostadressen din dersom du har tatt i bruk det nye meldingssystemet som ble lansert i fjor høst, og som du kan aktivere på meldingssiden om du ikke har vært der på en stund.

Dersom noen sender epost til den gamle facebook.com-epostadressen din vil de nemlig ikke havne i innboksen din dersom du bytter brukernavnet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere Facebook-triks:
Sjekk om Facebook-profilen din er trygg
Last ned hele Facebook-profilen din
Skriv morsomme tegn på Facebook

Samleside:

Facebook