Dropbox dobler kapasiteten

Men ikke prisene.

Dropbox er blant de mest populære nettlagringstjenestene. Nå dobles kapasiteten uten økning i pris.
Dropbox er blant de mest populære nettlagringstjenestene. Nå dobles kapasiteten uten økning i pris. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nettskylagring er i vinden som aldri før, og konkurransen er hard, spesielt etter at både Microsoft og Google entret arenaen for alvor med henholdsvis SkyDrive og Google Drive. Vi snakker her om å lagre mapper og filer lokalt, som deretter synkroniseres mot serverplass på nettet, slik at alt blir tilgjengelig uansett hvilken dings eller PC du bruker, så lenge du har tilgang til Internett.

Dobler

Av de mer etablerte tjenestene troner Dropbox som kanskje den aller mest populære, men prismessig har den vært vesentlig dyrere enn de to nevnte konkurrentene. Som ventet gjør Dropbox nå endringer i sine abonnementer, men istedet for å gjøre det billigere, dobler de heller kapasiteten på sine eksisterende abonnementsmodeller.

Fortsatt vil det være et gratisabonnement med 2 GB kapasitet, som kan økes til inntil 18 GB på forskjellig vis - blant annet ved å rekruttere nye brukere. 50 GB-abonnementet økes til 100 GB, prisen er fortsatt 9,99$ pr måned (ca 60 kr), mens 100 GB-abonnementet økes til 200 GB, fortsatt til 19,99$ pr måned.

Les også: Slik øker du Dropbox-kapasiteten gratis

I tillegg har Dropbox introdusert et 500 GB-abonnement, til 49,99$ i måneden.

Du finner mer informasjon om tjenesten og abonnementene hos Dropbox.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!