Driver Collector

Tenkt til å reformattere? Hva med et lite program som kopierer ut alt du har installert av drivere slik at du slipper å lete rundt etter dem i etterkant?

Reformatering er aldri moro, men en gang i blant er det veldig deilig å kunne starte med blanke ark. I den sammenheng omtalte vi for en tid tilbake InstallPad, som veldig enkelt lar deg laste ned og installere dine favorittprogrammer fra nettet.

Her om dagen snublet vi over et annet kjekt program - Driver Collector. Dette lille programmet (70kB, pakket ned til 20kB!) sørger for å ta vare på driverne du har installert; det være seg til scanneren, skjermkortet, den eksterne harddisken eller det trådløse nettverkskortet.

Kanskje ikke de lekreste fargene, men programmet gjør jobben!
Kanskje ikke de lekreste fargene, men programmet gjør jobben!
Vis mer


Programmet krever ingen installasjon - du bare kjører .exe-fila, og så får du utlistet alle driverne som er installert; sortert i kategorier for lettere å finne frem. Vil du ta vare på driverne til en enhet, velger du den og trykker copy files, så havner alt av .DLL-filer, hjelpefiler, .exe-filer, ICM-filer og hva det måtte være i en egen katalog.

Driver Collector er gratis og kan lastes ned fra Majorgeeks.