DriveImage "ser" ikke harddisken

Heisann!

Jeg tar fullstendig backup av harddisken min ved hjelp av DriveImage Pro. Jeg bruker det på jobben, men hjemme får jeg det ikke til å virke. Programmet "ser" ikke harddisken! Jeg har en 60 GB harddisk med flere partisjoner formatert med NTFS og FAT32-filsystem. Hva kan være feil?

Mvh Lars Otto.

Datadoktoren svarer:

Hei Lars Otto,

Det er vanskelig å si med sikkerhet hva som er problemet ditt, men du nevner at Drive Image Pro ikke leser harddiskpartisjonene dine. Det kan enten tyde på at du har en gammel versjon av programmet som ikke klarer store partisjoner, og/eller at du har brukt en oppstartsdiskett som ikke er FAT32-kompatibel.

Jeg vil anbefale deg å ta en titt på Powerquests hjemmesider, http://www.powerquest.com, for oppdateringer. Du kan også vurdere andre image-løsninger, for eksempel Norton Ghost, http://www.ghost.com.

Begge programmene foreligger i prøveversjoner, slik at du kan se om de fungerer på systemet ditt uten at du behøver å punge ut penger først.

Begge har også støtte for NTFS-filsystemet nå, men husk at begge er DOS-baserte. Derfor må image-filene lagres på en FAT/FAT32-partisjon.

mvh
Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar