Dokumentér livet ditt

Med Flickaday kan du oppdatere et bilde av deg selv hver dag.

Det er mye på nettet som kan oppfattes som meningsløst. Facebook ble møtt med skepsis i begynnelsen, men det tok ikke lang tid før populariteten økte til det absurde. Nylig skrev vi for eksempel om Twitter, den amerikanske tjenesten som på snodig vis er blitt en stor hit i USA, og tusenvis sprer daglig ut oppdateringer om hva som skjer i livet sitt. Nå har vi oppdaget en ny tjeneste som sikter på å ytterligere tilfredsstille ditt eksponeringsbehov. Møt Flickaday.

Et bilde per dag

I motsetning til både Twitter, Facebook, Myspace og resten av gjengen, er ikke Flickaday et eget nettsamfunn. Det er en tjeneste som skal berike dine andre personlige nettsteder, for å gi alle en oppdatering på hva som skjer i livet ditt.

Konseptet er ganske enkelt. Flickaday tar et bilde av deg hver eneste dag via webkameraet, og dette blir lagt sammen til en fin bildeserie. Under hvert bilde definerer du hva slags sinnsstemning du er i, som vil bli vist når bildet kommer frem. Denne bildeserien, inkludert ramme og det hele, kan limes inn i bloggen din, hjemmeside, Myspace-profil, eller hva enn du kan tenke deg, så lenge det har støtte for html.

Denne lille boksen, som kan sees på som din egen lille Flickaday-profil, vil oppdatere seg selv hver dag. På denne måten vil både venner og familie se hvordan du har det hver dag.

>>>Prøv du også!

Dokumentér livet ditt