Dobbel batteritid på HTC Desire?

Vi har testet HTCs beryktede ladetriks.

HTC tipset en frustrert kunde om hvordan han kunne få lenger batterilevetid. Vi testet om trikset fungerte.
HTC tipset en frustrert kunde om hvordan han kunne få lenger batterilevetid. Vi testet om trikset fungerte. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forleden dag publiserte vi en guide til hvordan du får mer ut av batteriet på Android og iPhone.

I kommentarfeltet under artikkelen postet brukeren olebrumm en oppskrift på hvordan du skulle få bedre ladetid på HTC Desire.

Forslaget lød som følger:
1) Turn your device ON and Charge the device for 8 hours or more
2) Unplug the device and Turn the phone OFF and charge for 1 hour
3) Unplug the device Turn ON wait 2 minutes and Turn OFF and charge for another hour Your battery life should almost double, we have tested this on our devices and other agents have seen a major difference as well

Det viser seg at kilden er en epost fra HTCs kundeservice til en bruker som klagde på batterilevetiden på telefonen sin, og denne ble i sin helhet postet i forumet til xda-developers.

Vi måtte naturligvis teste med undertegnedes Desire.

TEST: HTC Desire

FØR: Lade hver dag

Jeg er en rimelig aktiv mobilbruker og har etter hvert lastet ned en del applikasjoner, der flere av dem kjører i bakgrunnen med push-funksjonalitet; det være seg Twitter-applikasjonen, Gowalla, Facebook + to epostkontoer som støtt og stadig synkroniserer. 3G og WLAN er på hele tiden, og innrømmelig blir det mye mobilknotting i små pauser - når jeg venter i bilen, står på busstoppet, venter i kassakøen i butikken etc. I tillegg kommer selvsagt ringing og SMS.

Derfor har jeg også vært nødt til å lade en gang i døgnet. Er telefonen fulladet på morgenkvisten er det som regel lite igjen når kvelden kommer, og lader jeg den opp på kvelden er det som regel ganske lite batteri på ettermiddagen dagen etter etc.

Før jeg la meg fredag kveld plugget jeg i laderen og ladet i åtte timer. Morgenen etter fullførte jeg resten av ladingen som angitt i instruksjonene, og 08.30 var jeg ferdig med hele greia (små barn som våkner tidlig har sine fordeler sånn sett).

ETTER: Lade annenhver dag

...og det funket! Ikke før søndag kveld begynte telefonen å mase om at jeg burde putte i laderen, noe jeg også gjorde før jeg la meg. Mandag morgen trakk jeg den ut av laderen, og ett døgn etterpå har jeg fortsatt over 30% igjen av batteriet.

Det er selvsagt visse feilkilder ute og går - jeg har prøvd etter beste evne å bruke telefonen omtrent slik jeg bruker den hver dag, og jeg har i hvert fall ikke gjort en innsats for å bruke noe mindre batteri enn før. Det skal sies at jeg ikke har for vane å lade telefonen natten over (men bare til det lyser grønt), og at det kan være en medvirkende årsak til at batteriet har vart lenger i de to tilfellene.

Batteri på HTC Desire

Fikk du lengre batterilevetid av å følge HTCs oppskrift? (Avsluttet)
Hm. Ser ut til at det er likt som før.(33%) 534
Strålende - batteriet varer mye lenger!(26%) 426
Bra - virker som om batteriet varer lengre enn før(23%) 363
Usj, tror jaggu det varer kortere enn før.(18%) 290
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Hva med deg?

Men - la oss finne ut i fellesskap om dette batteritrikset faktisk fungerer! Har du en HTC Desire prøve du ladetrikset over, og så gir du oss tilbakemelding i avstemningen til høyre hvorvidt du har merket noe forskjell. Har du prøvd trikset allerede er du selvsagt velkommen til å avgi stemmen din allerede nå.

PS! Enkelte hevder at dette trikset skal fungere på flere av HTCs Android-telefoner. Vi hører gjerne fra deg i kommentarfeltet under om du prøver med en annen telefon.

Tips en HTC Desire-bruker om denne artikkelen!

Oppdatert: Basert på tilbakemeldinger i kommentarfeltet har vi nå lagt til et alternativ ekstra dersom du opplever at batteriet varer kortere enn før. Stemmer som har kommet inn før vi gjorde det er også nullstilt.