DinSide på Comdex Fall 2001

Comdex Fall 2001 er i gang, og DinSide Data er på plass med to journalister.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: DinSide på Comdex Fall 2001
image: DinSide på Comdex Fall 2001
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Til tross for et anspent verdensbilde og at bransjen delvis ligger nede for telling, Comdex Fall går av stabelen i Las Vegas som planlagt.

Fortsatt gigantisk

Comdex Fall arrangeres som vanlig i Las Vegas, og regnes som den viktigste "happening" for IT-industrien hvert år. Men for første gang siden starten i 1979 regner man med at både antallet utstillere og besøkende vil være lavere enn året før. De siste prognosene tyder likevel på at så mange som 2.000 utstillere fra hele verden vise frem sine produkter, innovasjoner, idéer og fremtidsvyer til rundt 150.000 bransjefolk og nysgjerrige journalister.

Trådløs kommunikasjon og nettverksløsninger er fortsatt i vinden, og det vil vi garantert se mye til på årets Comdex. Dessuten vil helt sikkert Windows XP være sentral, det ryktes at svært mange selskaper er hissige på å vise at deres produkter og løsninger drar nytte av .NET-tankeganger og Windows XP. Humoristiske Comdex'ere har allerede døpt årets messe for ComdeXP.

Daglige reportasjer

Utstillingene starter førstkommende mandag, 12. november, og avsluttes fredag 16. november.

DinSide Data er selvsagt på plass, og Brynjulf Blix og Bjørn Eirik Loftås kommer til å gi daglige rapporter fra messen, godt krydret med bilder og egne vurderinger.

Du vil finne lenker til aller artiklene fra denne siden.

Du kan også lese våre rapporter fra fjorårets messe, Comdex Fall 2000.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!