Køene i år blir neppe mindre enn i fjor.  Foto: cesweb.org
Køene i år blir neppe mindre enn i fjor. Foto: cesweb.orgVis mer

DinSide på CES 2013

Her finner du alle de ferskeste nyhetene.

LAS VEGAS: Denne uken går CES - Consumer Electronics Show 2013 av stabelen i Las Vegas, USA. Dette er blitt verdens desidert største messe for forbrukerelektronikk, og teknologiinteresserte mennesker har fløyet inn fra hele verden for å se på eksisterende og fremtidige teknologiske duppeditter.

Nær sagt alle produsentene som betyr noe, samt en rekke andre store og små selskaper, er på plass i de gigantiske messehallene. Mer enn 300 selskaper er representert, og 140.000 besøkende er påmeldt.

Større, større, større TV-er

Av ting vi kommer til å se mye av under årets messe er stadig større TV-er med ultrahøy oppløsning samt tynnere design, ikke minst takket være OLED-teknikken. Vi forventer også å se banebrytende mobiler, nettbrett og nye måter å styre teknologiene på, ikke minst vil se mange enheter som kan styres med bevegelser i tillegg til ren berøring. Knapper er ut.

Vi er der det skjer

DinSide er plass i byen for å gi deg løpende oppdateringer om de største nyhetene. Selve messen starter tirsdag 8. januar klokken 18 norsk tid, og vi vil publisere saker fortløpende når noe spennende dukker opp. Enkelte av de store aktørene har allerede vært ute i forkant og avslørt noen av de mest spennende nyhetene, og noe av dette har vi også omtalt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her finner du alle de ferske CES 2013-nyhetene