DinSide i ny mobilversjon

Nå kan du lese DinSide lettere i ferien.

DinSide har i dag lansert en ny mobiltilpasset versjon av nettsidene vår, og adressen er:

http://m.dinside.no

Hva er nytt?

De nye mobilsidene våre har mer til felles med den "vanlige" utgaven av DinSide.

I praksis vil det si at du nå får større bilder enn før, støtte for flere funksjoner som visning av fotoalbum, og muligheten til å like artikler. Du får også tilgang til mobiltilpassede versjoner av våre mest populære kalkulatorer, de siste testene og mere til.

Det gjør at du bruker mindre datatrafikk enn om du ser på fullversjonen av DinSide på mobiltelefonen din.

Designet er også tilpasset smarttelefoner med trykksensitiv skjerm, enten du nå sverger til iPhone eller har kastet deg på Android-bølgen.

Som med web-versjonen kan du også trykke på stikkord i bunnen av artikkelen for å vise artikler relatert til dette stikkordet, og det finnes også navigasjonspiler for å bla til neste og forrige artikkel fra samme seksjon. Via søkefeltet på toppen er det også mulig å søke i artikkelarkivet.

Vil du heller se den vanlige webversjonen av DinSide er også det mulig. Alt du trenger å gjøre er da å trykke på fullversjon-knappen øverst til høyre i skjermbildet.

Har du forslag til forbedringer?

De nye mobilsidene er et stort skritt framover fra vår gamle løsning, og vi håper selvsagt at de faller i smak.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men vi trenger også hjelp fra deg til å bli bedre. Har du forslag til forbedringer, eller finner du noe vi bør rette på? Da kan du sende oss en e-post på denne adressen:pj@dinside.no.

Vi håper du liker de nye sidene og at vi får være med deg på ferie i sommer!

http://m.dinside.no