DinSide Data tester oppslagsverk

DinSide Data tester oppslagsverk

I denne testen har vi samlet de mest vanlige oppslagsverkene på CD-ROM i Norge. Vi har samlet leksikoner og ordbøker i samme test, ettersom det er svært glidende overganger mellom flere av dem.

Publisert

Programmene har en prislapp på mellom 500 og ca. 3000 kroner, og flere av dem krever at du har minst én av CD-platene i spilleren din mens du bruker verket.

Sett opp din egen test


Disse oppslagsverkene er ganske ulike. De dekker ulike behov, og det er derfor viktig at du velger det programmet som passer best til akkurat ditt formål. I Produktvelgeren har du muligheten til å gjøre akkurat dette.

Produktvelgeren er et Javaprogram hvor du bestemmer hva ditt neste oppslagsverk må inneholde, hva det skal koste, og hva som er viktigst for nettopp deg.

Best i test


Uansett formålet ditt, bør du sjekke ut flere av programmene vi har testet. Men det programmet som får stemplet Best i test er et førsteklasses verktøy som har god uttelling for alle kriterier som vi har målt det opp mot.

Slik tester vi


Selv om denne testen omfatter alle produkter som er aktuelle for det norske markedet nå, kommer det stadig nye oppslagsverk på markedet. Derfor vil testen være levende, og stadig være under oppdatering. Når vi tester oppslagsverk, benytter vi naturligvis en bestemt fremgangsmåte. Her kan du lese om hva vi sjekker før vi avsier dommen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer