DinSide Data søker skrivefør mobiltester (frilans)

DinSide.no er i dag Norges største fagmagasin på Internett, med landets beste redaksjoner innen motor, data, reise og personlig økonomi. Vi er også kjent for våre mange interaktive verktøy, koblet til ferske data. DinSide er en del av Aller Internett, som for øvrig består av nettmagasinene Digi.no, ITavisen, Mozon og Lommelegen.

Sitter du inne med kunnskaper om mobiltelefoner og mobilbransjen du "bare må" dele med andre?

Vår dataredaksjon trenger å knytte til seg en ny skrivefør mobiltester med en solide kunnskaper og forståelse knyttet til mobiltelefoner, tele- og mobilteknologier. Ansvarsområdet vil primært være testing og omtale av mobiltelefoner og teknologier, og innebærer av den grunn tett kontakt med mobilbransjen generelt.

I tillegg vil du få ansvar for for å lage og vedlikeholde kjøpeguider, samt innhente, bearbeide og publisere mobilrelatert nyhetsstoff.

Vi fotograferer produktene og behandler bildene selv, og det er derfor viktig at du er fortrolig med grunnleggende bildebehandling i Photoshop eller andre egnede verktøy.

Arbeidsmengden vil variere, men vil i snitt tilsvare ca 50% stilling.

Du er riktig person hvis du i tillegg

- har erfaring fra produkttesting og journalistikk
- har en genuin interesse for produktene og elsker å få førstehånd på nye produkter
- skriver underholdende, raskt og lettlest om vanskelige temaer
- er idérik, rask, energisk, nysgjerrig og frampå
- er selvgående og strukturert
- tar i et ekstra tak når det er nødvendig

Trives du i tillegg med bransjens og lesernes oppmerksomhet? Da håper vi at du kontakter oss. Erfaring fra (nett)journalistikk vil være en vesentlig fordel.

Vi holder til i spennende lokaler i Mølleparken, like ved Alexander Kiellands plass i Oslo, og her står fasilitetene til disposisjon for deg. Som frilans står du imidlertid fritt til å arbeide fra andre lokasjoner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nærmere opplysninger får du av redaktør Bjørn Eirik Loftås, som best nås på epost, eller mobiltelefon 92 44 81 04. Vi ønsker å inngå en avtale så snart som mulig.

I første omgang vil vi at du skriver en test av din egen mobiltelefon. Form, lengde og uttrykk velger du selv. Send deretter testen i et egnet format til bjorne@dinside.no.