DinSide Data klar med Proff, Hjem og Spill-sider

Med nye undersider til DinSide Data finner du lettere stoffet som interesserer deg.

DinSide Data presenterer tre nye undersider til DinSide Data: Proff-siden, Hjem-siden og Spill-siden. Du finner lenker til de nye sidene i menyen til venstre.

Proff-siden

På Proff-siden vil du finne stoff som retter seg spesielt mot avanserte brukere, med tester av håndholdte PCer, bærbare PCer i høyere prisklasser, dyrere digitale kameraer, projektorer og andre high-end produkter. Vi håper også på å få plass til tester av stasjonære PCer og digitale videokameraer om ikke så altfor lenge.

I tillegg vil du på Proff-siden finne nyheter og omtaler som er av en slik karakter at det vil interesse avanserte hjemmebrukere, men også deg som sitter med innkjøpsansvar eller påvirker innkjøp av datautstyr i en bedrift. Når det er sagt, vil DinSide Data fortsatt være et magasin med klar forbrukerprofil.

Hjem-siden

På Hjem-siden vil du finne stoff med et - i datateknisk forstand - allment nedslagsfelt. Også her vil produkttestene stå i sentrum, med blant annet rimelige bærbare PCer (kommer i februar), blekkskrivere, skannere og MP3-spillere. Vi tester også typisk oppgraderingsutstyr som harddisker, CD-brennere og DVD-spillere, i tillegg til en rekke programvaretester og omtaler.

I tillegg vil du på Hjem-siden finne skoler, temaartikler og kjøperåd, prissammenligninger, produktnyheter og MP3-stoff. Datadoktoren vil besvare spørsmål fra leserne, og i vår humorspalte presenteres nye godbiter hver fredag.

Spill-siden

På Spill-siden vil du flere ganger i uken finne oppdaterte spilltester. Du vil også finne Norges mest omfattende tester av grafikkort og spillutstyr, i tillegg til nyheter fra spill- og grafikkverden.

Hovedsiden består

Hovedsiden for DinSide Data vil selvsagt bestå også i fremtiden, og du vil fortsatt finne den på http://www.dinside.no/data. Samtidig vil menyen til venstre følge deg, uansett om du befinner deg på Spill-siden, Proff-siden eller Hjem-siden. Der vil du alltid finne lenker til alle de faste datasidene våre, slik at du raskt kan navigere deg gjennom stoffet vårt.

Vi håper du blir fornøyd med den nye inndelingen vår. Vi tar gjerne i mot forslag slik at vi i fremtiden kan gjøre sidene enda mer brukervennlige og lette å manøvrere i. Send da en epost til [email protected].

[DinSide Datas hovedside] [Proff-siden] [Hjem-siden] [Spill-siden]