Dinside-bok med 50 guider!

Perfekt gave til deg selv eller noen du er glad i.

<strong>I BLADHYLLA:</strong> Nå får du kjøpt 50 guider fra Dinside på papir. Foto: DINSIDE
I BLADHYLLA: Nå får du kjøpt 50 guider fra Dinside på papir. Foto: DINSIDEVis mer

For første gang er Dinside å finne i en bladhylle nær deg.

Tilgjengelig i kiosker

Med undertittelen «For deg som har alt, men ikke helt vet hvordan å bruke det» har vi nemlig gitt ut Slik gjør du det-boken, som nå er tilgjengelig i kiosker, butikker og andre steder rundt i det ganske land.

Dessuten er den også tilgjengelig her.

Daglig får vi henvendelser fra Dinsides lesere om hvordan man gjør ditt og datt, så vi håper at dette kan være en fin «startpakke» for mange.

Utgivelsen er redigert av teknologiredaktør Bjørn Eirik Loftås og inneholder 50 guider til hverdagslige teknologiproblemer, som hvordan du bør plassere den trådløse ruteren, hvordan du får DVD-ene dine over på iPad, hvordan du får tilbake slettede bilder eller hva du bør tenke på når du kjøper ny PC.

132 sider

Boka teller 132 sider i alt og er rikelig illustrert med bilder og steg-for-steg-veiledninger til hvordan du løser problemer i teknologihverdagen. Guidene er i hovedsak hentet fra Dinsides arkiv, men pusset opp til å være dagsaktuelle.

Utsalgsprisen er 179 kroner, og vi har også sikret oss en solid bunke i redaksjonen som vi har tenkt til å dele ut i sommer, så her er det bare å følge med fremover.

Vil du ha en smakebit på boka, får du én av de 50 guidene her – om hvordan du får plass til mer innhold på skjermen når du surfer på nettet:

Klikk for større bilde
Klikk for større bilde Vis mer


Finner du den ikke i kiosken, er den også tilgjengelig her.