Digitale kameraer

DinSide Data tester fortløpende mange av de mest populære og interessante kameraene på markedet, og forteller deg hva som er de beste kjøpene akkurat nå!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DinSide har helt siden starten i 1998 hatt et sterkt fokus på digitalkameraer, og har fulgt utviklingen med argusøyne. Hittil har vi testet og sammenlignet mange hundre kameraer!

Testede produkter

Nederst finner du en liste over testede kameraer. Til høyre under bildet finner du de siste!

image: Digitale kameraer


Finn ditt kamera!

Vi har nå lansert en ny kameravelger som hjelper deg med å finne akkurat det kameraet som passer deg! Du finner velgeren her.

Verdt å vite om digitalkameraer


Oppløsningen på et digitalkamera er ikke alt! Her kan du lese om teknologien og hva som virkelig teller.

Dette betyr foto-uttrykkene


Vårt nye begrepsarkiv hjelper deg langt på vei i et område med mange faguttrykk.

Spør Fotodoktoren!


Har du spørsmål omkring fotografering, kameraer, fotoutstyr etc? Send spørsmålet ditt til Fotodoktoren. Hver torsdag legger vi ut nye svar på spørsmål fra leserne!

Skriv ut bildene selv

Visste du at nye blekkskrivere til en tusenlapp gir ekte fotografisk kvalitet? Både Epson, Canon og HP har nå lansert modeller og papirtyper som lover lang levetid på utskriftene. Følg lenken og les vår omfattende test av blekkskrivermodellene som er på markedet for øyeblikket.

Fremkalling?


Det er også blitt veldig billig å sende inn de digitale bildene til nettbutikker som tilbyr fremkalling. Les mer om tilbudene i denne testserien.


Siste gruppetest:

Fire hotte sommerkameraer

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!