Digital PC 5510

Denne bordmodellen fra Digital er en elegant maskin som egner seg for middels krevende brukere. Dette kan både være kontorbruk med mange samtidige oppgaver, eller middels tunge oppgaver som produksjon av trykksaker og bildebehandling. Ytelsen er god i forhold til komponentene og maskinen kan oppgraderes senere hvis det skulle være behov for høyere ytelse.

 Foto: Oliver Mann
Foto: Oliver Mann Vis mer
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

UTGÅTT! Fortsatt med for sammenligningens skyld.

LES OGSÅ:

 Foto: Oliver Mann
Foto: Oliver Mann Vis mer
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.


Digital tilbyr 5000-serien i en mengde varianter, både som bordmodeller og som mini-tårn. De leveres med Intel Pentium II-prosessor og med et rikt utvalg av alternative lagringsenheter og minnekonfigurasjoner.

Konstruksjon

Maskinen har et nett og tiltalende kabinett, med grei adkomst til maskinens indre. Det er plass for en ekstra lagringsenhet med adkomst fra fronten i tillegg til CD-ROM-leseren.

Komponenter

Maskinen vi tester er utrustet med en Pentium II -prosessor på 266 MHz.
Brikkesettet er Intels LX-sett som støtter SDRAM og USB. Maskinen hadde 32 MB minne og skjermen håndteres av et Matrox Mystique AGP skjermkort. Ellers er det installert en 4,3 GB EIDE harddisk og en Teac 24X CD-ROM-leser. Både Crystal 16-bits lydbrikker og nettverkstilkoblingen (10/100 Mbit) er integrert på hovedkortet.

Det er totalt tre kortplasser, en PCI, en ISA og en PCI/ISA. For minneutvidelse er det tre DIMM-plasser