DFX gir deg bedre MP3-lyd

Lydkvaliteten på MP3-filer er så som så, mener mange. Hvis du i tillegg kun er tilkoblet billige PC-høyttalere, er uansett bruksområdet begrenset.

Forbered deg selv på en stor overraskelse.
Forbered deg selv på en stor overraskelse.Vis mer

Uansett hvor mye man snur og vender på det, MP3 er og blir et format med degradert lydkvalitet. Høy bitrate kan i mange tilfeller kompansere for store deler av kvalitetstapet, men da øker filstørrelsen, og litt av poenget med komprimert musikk forsvinner.

De fleste vil selvsagt påstå at kvalitetstapet sjelden er hørtbart for normale ører, mens andre vil hevde det motsatte. Men viktigst av alt - MP3-musikk er fortsatt noe som de aller fleste utveksler, lagrer og spiller ved hjelp av datamaskinen.

Gjenskaper tapt kvalitet

Power Technology mener å kunne gjenskape kvaliteten som har gått tapt i MP3, RealAudio og WMA-filer, ved bruk av sin egen patenterte DFX-teknologi. Ved å installere et tillegg (plug-in) til MP3-avspilleren din, vil lydopplevelsen bli dramatisk forbedret, i følge selskapet.

DFX er tilgjengelig som tillegg til WinAmp, RealPlayer, Sonique, MediaJukebox og MusicMatch Jukebox. DFX behøver ikke å konfigureres, men hvis du ønsker kan du justere innstillinger for bass, diskant, surround osv. Du kan også velge mellom forskjellige forhåndsdefinterte innstillinger for forskjellige musikkstiler og bitrater.

Gratis prøveversjon

DFX tar under ett minutt å laste ned over ISDN, og kan brukes gratis i 14 dager. Hvis du ønsker å benytte DFX ut over prøveperioden, må den registreres, og det koster $19.99, eller rundt 180 kroner. Du kan laste ned tilleggene for de forskjellige MP3-avspillerne fra denne siden.

Vi prøvde løsningen både med øretelefoner og PC-høyttalere, og lot oss imponere. DFX kan enkelt skrus av og på, og forskjellen er etter vår mening formidabel. Dette er virkelig verdt en nedlasting!

Lenker:
DFXSound