Dette mener kvinnene selv

Vi spurte kvinnelige journalister i Aller Internett om HP sin nye kvinnesatsning. Samtlige av dem er mellom 25 og 40 år. Her er noen av svarene vi fikk:

"Dette er ikke noe jeg kunne tenkt meg – og i hvert fall ikke brukt samtidig. Jeg skjønner ikke hvorfor så mange produsenter tror at kvinner vil ha knallrosa ting, og jeg skjønner ikke hvorfor HP i tillegg skal gi oss et skjerf, sminkeetui og en bag…i det samme mønsteret! Det er fint at de forsøker å gjøre PC-er feminine, men det får være måte på. Den eneste jeg kan se for meg bruke alt dette her, er Paris Hilton. Og det er ikke et kompliment til henne."

"Selve PCen ja, resten NEI!!! Det er for mye stæsj."

"Dette var stilig og trendy. Selve pc-veska var ’kul’, og samtidig elegant. De andre effektene var feminine, med et mønster ’i tiden’ og fine fargekombinasjoner. For min del ble dette litt vel voldsomt (fargesprakende) og ikke helt min smak. Produktene er vel rettet mot de litt yngre…"

"Dette ble litt for mye for meg. Litt for Østen-inspirert kanskje?"

"Dette så ikke så veldig bra ut. Jeg hadde ikke kjøpt den – som en av kollegaene mine sa: Det enkle er ofte det beste"

"Oi, dette var friskt! Jeg ville aldri hatt noe slikt. Lurer på hvem som er målgruppen?"

Dette mener kvinnene selv

(Fortsetter under bildet)

Artikkelen fortsetter under annonsen

"Nja, det blir litt "over the top" for meg. Jeg synes det er fint å ha stilig tilbehør, men jeg trenger ikke å kle meg i knæsj rødt eller rosa med blomster på for å vise at jeg er jente/dame. Så lenge tilbehøret er pent, vil jeg alltid vurdere å kjøpe det. HP (og ps.no, ikke minst) har kastet seg inn i en ekstrem form for generalisering av damer når de lanserer dette her."

"Det enkle er ofte det beste spør du meg. Er nok morsomt for de små. Er ikke inn å matche lenger..."

"For meg er ikke en pc en accessoir på samme måte som en veske eller sko. Å matche pcen med skjerfet i halsen synes jeg rett og slett blir überharry… En pc-veske vil jeg selvsagt se på to ganger før jeg kjøper den, men den er jo ment å ha estetiske kvaliteter. Det viktigste med en pc er jo imidlertid spesifikasjonene, ikke om den ser kul ut på cafébordet."

"Morsomt med ny design men dette ble vel litt for mye dame?"

"Dritfin mus, og coveret på laptopen ser også veldig lekkert ut! Litt mer skeptisk til matchende skjerf (er det silke, eller bare polyester?) og matchende veske… Blir fort sirkus når hele antrekket er inspirert av laptopen lissåm ;)"

Hva mener du?

Bruk debatten knyttet til hovedartikkelen